De impact die vloerbedekkingen hebben op een kamer of een huis kan de kamer direct veranderen. Vooral bij het opknappen van een woning versterken de nieuwe vloerbedekkingen of afwerkingen direct de uitstraling van de ruimte. Door vloerbedekkingen of afwerkingen te veranderen, verandert het gevoel of thema van een kamer onmiddellijk. Denk bijvoorbeeld aan een kamer met houten lambrisering en een zacht tapijt. Het is comfortabel en heeft een natuurlijke warmte. Geluid wordt gemakkelijk opgenomen in de zachte afwerking van het tapijt en het is comfortabel om op blote voeten op te lopen. Als er kinderen zijn die de kamer gebruiken, worden handen en knieën beschermd door de zachte afwerking. Als de vloer echter in een steengroevetegel of keramische tegel of zelfs hout was, heeft de functie en het gevoel van de kamer een veel hardere uitstraling.

# 1 Marmertegel Graniet Travertijn Tegelfabriek Directe marmeren tegel granietprijzen

Discount Cork Flooring WorldFloorsDirect.Com the Internets Premier Environmental Site voor hardhouten vloeren, kurkvloeren, bamboevloeren en alle benodigde vloeraccessoires

Modern Rug Collection Uw bron voor moderne tapijten en moderne kussens voor moderne huizen, inclusief producten van Avalisa, Koko Company, Bowron, hzl van Henzel, Gandia Blasco en Twinkle Living.

# bamboe werkbladen The Bamboo Flooring Company, leveranciers van bamboe vloeren van hoge kwaliteit en accessoires voor bamboe vloeren, waaronder plinten, ondervloeren, buisdeksels en lijstwerk.

# Carpet London Carpet Express is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de vloerindustrie.

# Jerusalem Stone Limestone, Natural Stone Tile, Israel marmer. Onze website bevat een groot assortiment aan Jeruzalemsteen in een grote verscheidenheid aan afwerkingen uit de kalksteengroeven van Israël.