Ramen zijn het element van doorgang van licht van buiten naar huis overdag en van huis naar buiten ’s nachts, dus de decoratie zal zichtbaar zijn vanaf de straat als het donker wordt, dus we zullen proberen dat effect te vinden magie van schaduwen, transparanten en lichten met onze ramen met Kerstmis.

KERSTVENSTERS MET KERNEN

Slingers mogen nooit ontbreken als het gaat om onze kerstversieringen en in het geval van raamdecoraties voor Kerstmis 2020 kunnen ze een zeer goede optie zijn als we er rekening mee houden dat we ze kunnen plaatsen zodat ze hangen zoals we zien in de afbeelding. , met af en toe een ornament, waardoor een zeer geschikte omgeving voor deze datums wordt gecreƫerd.

KERST VENSTERS MET KAARSEN

Zoals we al zeiden in het artikel over kerstgordijndecoratie, is het fundamentele element van decoratie, naast kleuren, vormen en texturen, licht. De kerstfeesten worden gevierd op de dagen van het minste licht van het jaar en deze data zijn niet toevallig gekozen, zo niet vanwege de symboliek van de geboorte van God (licht) op de langste nachten van het jaar. Met dit idee in gedachten is het gemakkelijk te begrijpen dat alle versieringen verband houden met de lichten en dat de kaarsen een must zijn voor de kerstversiering.

KERST VENSTERS MET SNEEUW

Sneeuw is een ander traditioneel element in kerstversiering en nog veel meer als het om de ramen gaat, aangezien velen van jullie op een bepaald moment de ramen van het huis zullen hebben versierd met kunstmatige sneeuw en met een sjabloon zoals we hierboven zien. Het is iets eenvoudigs te bereiken, geschikt voor de ramen en het gaat vooral elke kerst mee en met een schoonmaak aan het einde van de vakantie is het genoeg (het neemt geen ruimte in beslag in de berging).