Wimpers kunnen ons helpen ons gezicht nog mooier te maken en onze ogen er groter en dieper uit te laten zien. Bovendien hebben ze altijd een kader voor onze blik gecreëerd, omdat ze de iris van het oog en de kleur van de huid versterken. Hoewel we vaak vergeten dat ze ook een procedure nodig hebben om gehydrateerd en gezond te blijven. Hier laten we u enkele tips tips om perfecte wimpers te hebben:

1. Borstel wimpers ’s nachts

Iets zo eenvoudig en effectief is om de wimpers elke dag voor het slapengaan te kammen, denk aan je wimpers als je haar, omdat borstelen, net als het haar, hun groei stimuleert. Evenzo verwijder je dode cellen en stimuleer je de bloedsomloop in het gebied. Je kunt het doen met een wenkbrauwborstel. Een supergemakkelijke dagelijkse routine met goede resultaten.

2. Behandeling van castorolie

Onfeilbaar, effectief en zuinig. Het is de moeite waard om het altijd thuis en in je beautyset te hebben. Weinig oliën zijn zo nuttig voor onze wimpers als ricinusolie, een natuurlijke hulpbron om maximale hydratatie in onze wimpers te bereiken. Je kunt jezelf een beetje masseren met een watje gedrenkt in deze olie. Als je het ’s nachts na het borstelen doet, zul je zien hoe je wimpers er geleidelijk langer en sterker uitzien.

3. Talk

Deze fantastische truc is een van de geheimen van make-upartiesten van beroemdheden. Eerst brengen we mascara aan op de uiteinden van de wimpers. Daarna strooien we de wimpers voorzichtig met een beetje talk, zonder dat het in onze ogen komt. Breng de mascara opnieuw aan als ze bedekt zijn. En klaar! Met deze truc zien je wimpers er dik en mooi uit.

4. Mascara

Over het algemeen kopen we zwarte maskers, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Welnu, de mascara met transparante glans is ook een goede optie als u op zoek bent naar meer natuurlijke wimpers, omdat deze licht, dichtheid en een spectaculaire uitstraling heeft, vooral voor ochtenden. Als je je donkere kringen goed corrigeert, krijg je een super coole touch.

5. Zorg voor de waterdichte mascara

We weten dat dankzij de samenstelling van waterdichte maskers, mascara veel langer meegaat, en we kunnen er zelfs mee naar het zwembad of het strand gaan zonder dat het verdwijnt. Maar wat is het nadeel? Dat het veel kost om het te verwijderen, omdat er altijd kleine sporen van het product zijn die het lipje kunnen beschadigen. Om deze reden is het beter om het niet te misbruiken, maar om de standaard of de transparante te gebruiken.