Niemand van ons kan op dit moment veel beheersen, behalve voor elkaar en onszelf zorgen. Voor degenen onder ons die thuis zijn, kan een moment nemen om opnieuw contact met onszelf te maken een groot verschil maken in hoe we ons voelen (en een zelfzorgpakket naar iemand anders sturen voelt nog beter). Hier is een kleine routine met een stomende badkuip, een aantal serieuze exfoliërende, herstellende diepe conditioners, plompende gezichtsmaskers en glimmende oliën.

Gewoon weelderig in een stomende badkuip, zonder telefoon en zonder nieuws, kan je stemming dramatisch veranderen – het water twintig minuten lang heet en steil maken.

Optimaliseer de herstellende krachten van het bad met een pretub droge poetsbeurt en een snelle exfoliatie van het gezicht om je huid voor te bereiden op het komende behandelingsmasker.

Als je eenmaal binnen bent, doe dan een paar behandelingen met een laag gewicht – een herstellende diepe conditioner, een voller gezichtsmasker – om te werken terwijl je geniet. De hitte en het vocht helpen de ingrediënten verder te penetreren voor een nog mooiere huid en zijdezacht haar.