Combineer deze behandelingen met een reinigingsroutine, was je gezicht vaak en vergeet niet je make-up ’s nachts te verwijderen. De zwarte vlekken die op het gezicht verschijnen, vooral op de neus, zijn ongewenst. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ze te verwijderen zonder sporen achter te laten, met natuurlijke producten.

Voordat u de oplossingen noemt, is het belangrijk dat u weet waarom de zwarte stippen verschijnen.

Volgens studies treden zwarte vlekken op als gevolg van ophoping van onzuiverheden op de huid. Evenzo worden de poriën van de huid verstopt door overmatig transpireren van de talgklieren, het talg en de keratine worden geoxideerd en produceren een soort zwarte vlek die bestaat uit een diepe laesie met een donker gekleurd gat.

Iedereen kan worden blootgesteld aan mee-eters. Door een gebrek aan hygiëne kunnen deze onzuiverheden een ernstig acneprobleem worden. Om ze te elimineren, delen we deze tips:

Maak je gezicht elke dag goed schoon

U moet weten dat het voor het verwijderen van deze zwarte vlekken essentieel is om een reinigingsroutine aan te houden, uw gezicht constant te wassen en make-up ’s nachts te verwijderen. Het is helemaal verkeerd om te “verpletteren” totdat ze eruit komen, omdat het alleen de huid pijn doet.

Natuurlijke behandelingen:

Smoothie havermout: giet een kopje havermout in de blender tot er poeder overblijft, voeg ½ kopje warm water toe en roer tot een gladde massa. Leg het op je gezicht en laat het staan totdat het helemaal droog is, spoel het af met warm water en een schone handdoek.

Water en zout: een remedie die zo eenvoudig is als dagelijks wassen met lauw water met zout, zal een groot verschil maken bij het behandelen van mee-eters, omdat zout je zal helpen de hoeveelheid zwarte vlekken op je gezicht te verminderen, omdat het de overtollig vet, dat is de belangrijkste oorzaak.

Zout en melk: je hebt een scheutje melk en veel zout nodig. Bereid het mengsel zo voor dat het een zanderige consistentie heeft zonder vloeibaar te worden, maar het verdient de voorkeur dat het een pasta is. Gebruik dit mengsel om het door je neus te laten gaan of in het gebied waar je de zwarte punten hebt. U zult zien dat het bedrag in de loop van de dagen zal afnemen totdat het volledig verdwijnt.